Handläggande landskapsarkitekt till Malmö

Då MARELD sedan en tid tillbaka är verksamt i södra Sverige och Öresund söker vi nu en handläggande landskapsarkitekt till Malmö.

MARELD är i ett spännande skede med flera vunna tävlingar och en stimulerande mix av projekt. På ritbordet finns allt från stora parker och stadsbyggnadsprojekt till bostadsgårdar, skolor och äldreboenden. Projekten finns över hela Norden men med tyngdpunkt i Västsverige och en förlängd arm i södra Sverige och Öresund. Vi är ett fristående landskapsarkitektkontor som samarbetar i olika konstellationer med målet att alltid kunna erbjuda det optimala teamet för ett specifikt uppdrag.

På MARELD får medarbetarens egna intressen och engagemang sätta prägel och påverka kontorets riktning. Vi uppmuntrar ingivelse och nytänkande liksom modet att våga misslyckas – allt för arkitekturen och alla oss som lever och verkar i den. MARELD sysselsätter idag drygt ett 2O-tal medarbetare.

Tjänsten

Som handläggande landskapsarkitekt bistår du vår uppdragsledare på plats i Malmö, men det kan även bli aktuellt att arbeta i uppdrag inom ramen för Göteborgskontorets verksamhet. Någon gång per månad kommer du att resa till Göteborg för möten liksom för utbyte och kontakt med andra MARELDare. Då kontoret i Malmö är under uppbyggnad kan även arbetsuppgifter inom ramen för detta förekomma och du har stor möjlighet att påverka företagets form och utveckling i södra Sverige liksom i Öresundsregionen i stort.

Kvalifikationer

  • Utbildad landskapsarkitekt
  • Minst 3 års yrkeserfarenhet, fler är meriterande
  • Erfarenhet av arbete som konsult, gärna i rollen som handläggande
  • Språkkunskaper i danska och erfarenhet av arbete i Danmark är meriterande
  • Personliga egenskaper som är fördelaktiga för rollen
  • Personlighet som lierar med våra värderingar och kompletterar vårt team

Anställningsform och lön

Tillsvidareanställning med provanställning.
Semester och förmåner enligt Sveriges Arkitekters kollektivavtal (som minimum).

Ansökan

Sista dag för ansökan är 12 januari 2O2O. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Du ansöker genom att skicka ditt CV per mail till VD Elina Engelbrektsson på elina@mareldlandskap.se.

Vid frågor:

Elina Engelbrektsson, VD
E-post: elina@mareldlandskap.se
Tfn: O725-34 33 63