Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här

”MARELD hanterar personuppgifter av mindre känslig natur, men önskar informera dig om hur vi behandlar dina uppgifter som prenumerant på vårt nyhetsbrev.
För att säkerställa att vi använder dina personuppgifter på ett enkelt och säkert sätt använder MARELD sig endast av en e-postlista i informations- och marknadsföringssyfte. Det innebär att när du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer du också att få inbjudningar via e-post till olika typer av event vi anordnar, såsom seminarier och studiebesök, liksom till utskick av julkort mm. Vi är måna om vårt varumärke och självklart ska de utskick vi gör vara av intresse för våra prenumeranter. De ska inte heller upplevas som besvärande, därför görs en avvägning inför varje utskick beaktande såväl kvalitet och kvantitet.
De uppgifter som vi sparar är endast den e-postadress du anger nedan. Denna sparas i informations- och marknadsföringssyfte så länge det är aktuellt, eller tills du önskar få den raderad. Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev/e-postlista genom att klicka på länken för avregistrering längst ner i våra utskick. I det fall du vill få dina uppgifter helt raderade maila info@mareldlandskap.se. För att underlätta hanteringen skriv gärna ”Radering personuppgifter” i ämnesraden. Vill du hellre sköta någon av dessa ärenden på telefon, v.g. ta kontakt med Charlotte Sellbrandt, tfn 0725 34 33 49, som är media- och kommunikationsansvarig på MARELD.
Med hopp om att våra utskick ska bringa glädje och inspiration!

Vänliga hälsningar,
Elina Engelbrektsson

VD MARELD landskapsarkitekter AB

Genom att ange er e-postadress nedan samtycker ni att vi lagrar denna i enlighet med ovan angivna villkor. ”

* indicates required